Miłorząb japoński
Miłorząb japoński – czyli glino biloba. To wyciąg sporządzany z liści tej rośliny, który uelastycznia naczynka włosowate, pobudza krążenie i poprawia ukrwienie skóry.
źródło: B. Peters, Kosmetyka, Warszawa 2007.
Miłorząb japoński – czyli glino biloba. To wyciąg sporządzany z liści tej rośliny, który uelastycznia naczynka włosowate, pobudza krążenie i poprawia ukrwienie skóry.
źródło: B. Peters, Kosmetyka, Warszawa 2007.
Dodaj komentarz